Logga in

Åkeriföretag Stockholm - ett väletablerat åkeriföretag

Behöver du anlita ett åkeriföretag i Stockholm? Prioriterar du pålitlighet och miljötänk? Är erfarenhet och kompetens viktiga kriterier? Då kan Wiklunds Åkeri vara ett bra alternativ för dig.

 

När det kommer till logistik och transport i Stockholm är det svårt att slå Wiklunds Åkeri på fingrarna. Vi är marknadsledande och strävar kontinuerligt efter utveckling och förbättring.

 

Vår bransch baseras till stor del på pålitlighet och punktlighet. Att vara sen med leveranserna är inget alternativ och ryktet om slarv sprider sig snabbt inom branschen. Genom åren har vårt varumärke baserats på vår ambition att alltid vara det mest pålitliga åkeriföretaget i Stockholm.

Wiklunds åkeri – Sveriges åkeriföretag

  • Marknadsledande i Stockholm inom åkeri och transport

  • Brett tjänsteutbud – vi tar hand om allt från höga lyft till farligt avfall

  • Ett seriöst och progressivt miljötänk – ledningssystemet väl förankrat i verksamheten

  • Tar hänsyn till arbetsmiljö och säkerhet

  • Bra leveransvillkor

Att byggprojektet stannar på grund av försenad leverans av byggmaterial kan vara ödesdigert. Kanske har projektet en stram budget som inte tillåter några tilläggskostnader. Därför gäller det att välja rätt åkeriföretag i Stockholm, för att försäkra sig om en tidsenlig leverans och ett kostnadseffektivt arbetssätt.

Miljö och Fair Transport:

Som ett marknadsledande åkeriföretag i Stockholm är det viktigt för oss att visa vägen för våra medaktörer på marknaden. Ett sunt perspektiv på både miljö och arbetsmiljö är ett sätt att positivt påverka branschen och ta ansvar för en av de viktigaste frågorna vi ställs inför.

Sedan vi startade vår verksamhet har vi försökt att kontinuerligt förbättra vårt miljöarbete och implementera moderna arbetssätt för miljöns bästa, och redan på 80-talet startade vi vår första sorteringsanläggning. Detta genomsyrar hela vår verksamhet, inklusive vår personal som uppmuntras till att aktivt bidra till denna utveckling.

Fair Transport är en rörelse vi är mycket stolta över att vara en del av. Medlemmar i Fair Transport är åkeriföretag som prioriterar säkerhet i trafiken, klimatsmart tänkande och god arbetsmiljö för personal och medarbetare. Våra Fair Transport-intyg och övriga certifikat kan du ta del av på hemsidan.  

Ta kontakt med oss vid funderingar

Wiklunds Åkeri är grundat på nyckelord som pålitlighet och ansvar. Men även relationerna till våra kunder har alltid varit en viktig grundsten i vår verksamhet.

Vi förespråkar transparens och tror att ett öppet samtal oss och kunder emellan är vägen mot bra affärer. Därför uppmanar vi alla våra kunder att ringa eller skriva till oss vid frågor eller funderingar om vår verksamhet eller de tjänster vi erbjuder.

Varmt välkommen till oss på Wiklunds Åkeri!

Höga lyft i Stockholm & Uppsala

Kallhäll

Gullivervägen 3
176 77 Järfälla

Tel: 08-50 59 56 00

Fullständig kontaktlista

Höga lyft i Stockholm & Uppsala

Bro

Skällstavägen 9
197 40 Bro

Tel: 08-50 59 56 90

Fullständig kontaktlista

Höga lyft i Stockholm & Uppsala

Uppsala

Funbo Lövsta
755 97 Uppsala

Tel: 018-12 89 89
Fax: 018-12 97 60

Fullständig kontaktlista

  • 98Anställda
  • 2Elhybrider
  • 52896372 Kilo insamlat avfall i år
  • 0 %Ecodriving
  • 4,5 av 5Nöjda kunder

Vår solcellsproduktion

Våra solceller har producerat tillräckligt med el för att:

försörja över 4 642 hushåll 18 000 kwh/år per hushåll

Eller ladda fler än 1 114 187 elbilar Bil med 75 kwh batteri

Vår el-produktion de senaste 12 månaderna:

Kontakt: 08-505 956 00