Logga in

Nu sorterar vi bygg- och industriavfall i Uppsala

För drygt två år sedan flyttade vi vår verksamhet i Uppsala från trånga utrymmen på Spikgatan till de vida vidderna i Funbo Lövsta. I och med detta har vi möjlighet att bredda vår verksamhet ytterligare. Nu i dagarna är vi klara med vår sorteringsanläggning i anslutning till åkeriets lokaler.

Vi ser ett växande behov av att kvalitetssäkra och förädla det avfall som vi transporterar från industri- och byggarbetsplatser i Uppsala. Wiklunds Åkeri har lång erfarenhet av avfallsbranschen och vi är en stor aktör i ABC-län.

Tillbaka

  • 98Anställda
  • 2Elhybrider
  • 52885325 Kilo insamlat avfall i år
  • 0 %Ecodriving
  • 4,5 av 5Nöjda kunder

Vår solcellsproduktion

Våra solceller har producerat tillräckligt med el för att:

försörja över 4 642 hushåll 18 000 kwh/år per hushåll

Eller ladda fler än 1 114 187 elbilar Bil med 75 kwh batteri

Vår el-produktion de senaste 12 månaderna:

Kontakt: 08-505 956 00