Logga in

Ny profil på Wiklunds arbetskläder och personlig skyddsutrustning

Wiklunds har genomfört ett omfattande arbete för att fram en ny kollektion av arbetskläder och personlig skyddsutrustning. Den framtagna profilen följer givetvis lagens och branschens krav på säkerhet och personligt skydd.

Skyddsreglerna på byggarbetsplatserna varierar från företag och projekt. Wiklunds har tagit fram en profil som matchar de tuffaste kraven. Personalen på Wiklunds har fått vara delaktiga i framtagningen av arbetskläder och den personliga skyddsutrustningen.  

Tillbaka

  • 98Anställda
  • 2Elhybrider
  • 29100100 Kilo insamlat avfall i år
  • 0 %Ecodriving
  • 4,5 av 5Nöjda kunder

Vår solcellsproduktion

Våra solceller har producerat tillräckligt med el för att:

försörja över 2 591 hushåll 18 000 kwh/år per hushåll

Eller ladda fler än 621 978 elbilar Bil med 75 kwh batteri

Vår el-produktion de senaste 12 månaderna:

Kontakt: 08-505 956 00