Logga in

Invigning av ny anläggning för omlastning och sortering avfall

Idag har vi invigt vår senaste anläggning för omlastning av avfall. Flera avfallsmottagare har i dagsläget inte anpassat anläggningarna för att vi ska kunna lossa avfall insamlat i kärl på ett säkert sätt. Syftet med vår nya anläggning är att förbättra arbetsmiljön för vår personal.

Antalet byggarbetsplatser som använder sig av plastkärl - i olika storlekar - för insamling av byggavfallet ökar för varje år. Många projekt saknar helt utrymme för uppställning av containers/flak och då är kärl en lämplig avfallslösning. Insamling avfall i kärl möjliggör att flera olika fraktioner kan sorteras ut på arbetsplatsen.

Avfall insamlat i kärl borttransporteras med komprimatorbil (sopbil) och skåpbilar. Komprimatorbilen kan lätt lossa sitt avfall hos avfalls- och återvinningsanläggningar, medan skåpbilarna har en helt annan hantering. På vår nya anläggning har vi all nödvändig utrustning för att hanteringen ska vara effektiv och framförallt säker för vår personal.

Även viss sortering av avfall kommer att ske på den nya anläggningen som ligger intill vårt huvudkontor i Kallhäll.

Om du vill veta mer får du gärna kontakta oss!

Tillbaka

  • 98Anställda
  • 2Elhybrider
  • 63982278 Kilo insamlat avfall i år
  • 0 %Ecodriving
  • 4,5 av 5Nöjda kunder

Vår solcellsproduktion

Våra solceller har producerat tillräckligt med el för att:

försörja över 5 686 hushåll 18 000 kwh/år per hushåll

Eller ladda fler än 1 364 837 elbilar Bil med 75 kwh batteri

Vår el-produktion de senaste 12 månaderna:

Kontakt: 08-505 956 00