Logga in

Bygglogistik i ny tappning

Wiklunds erbjuder ett heltäckande utbud av tjänster inom bygglogistik i egen regi. Tjänsterna kan beställas var för sig eller skräddarsys för alla typer av byggprojekt eller stadsutvecklingsområden med många byggherrar och byggentreprenörer.

Cristina arbetar som logistiksamordnare på Wiklunds och har unik erfarenhet kring hur du som beställare, byggherre och entreprenör ska hantera de utmaningar som uppstår på byggarbetsplatsen. Det finns vinster för alla inbladade att i ett tidigt skede identifiera och strukturera logistiken kring materialhantering, kommunikation, säkerhet och samordning.

Genom en effektiv bygglogistik skapas goda produktionsförutsättningar i alla led.

 

VILL DU VETA MER? ONSDAGEN DEN 6:E APRIL KOMMER CRISTINA PERSONLIGEN ATT NÄRVARA VID WIKLUNDS MONTER BG:19. PASSA PÅ ATT BOKA UPP EN TID MED HENNE FÖR ATT VARA SÄKER PÅ ATT DU FÅR STÄLLA DINA FRÅGOR I LUGN OCH RO INFO@WIKLUNDS.SE ÄMNESRADEN: MÖTE BYGGLOGISTIK 5:E APRIL)

Tillbaka

  • 98Anställda
  • 2Elhybrider
  • 63980925 Kilo insamlat avfall i år
  • 0 %Ecodriving
  • 4,5 av 5Nöjda kunder

Vår solcellsproduktion

Våra solceller har producerat tillräckligt med el för att:

försörja över 5 686 hushåll 18 000 kwh/år per hushåll

Eller ladda fler än 1 364 837 elbilar Bil med 75 kwh batteri

Vår el-produktion de senaste 12 månaderna:

Kontakt: 08-505 956 00