Logga in

Logistikcenter

I en tid då internationella inköp av byggmaterial ökar för att minska kostnader ser vi, att tillsammans med våra kunder, att vi på ett kostnadseffektivt sätt, kan säkerställa "just in time"-leveranser av mellanlagrat material. Wiklunds säkerställer då att rätt fordon, med rätt tillstånd, med rätt material levereras till rätt projektet i rätt tid. Det kallar vi kostnadseffektivt!

Visste du att materialförflyttningar inom ett byggprojekt står för en betydande andel arbetsolyckor? För att minimera att onödigt mycket material lagras på arbetsplatsen kan vi enligt överenskommelse plocka/kitta materialet efter behov. Det kanske bara behövs material för en arbetsvecka, ett trapphus eller en lägenhet.  

Logistikcenter Nord

Vårt logistikcenter norr om Stockholm ligger på Skällstavägen 9 i Bro, alldeles i närheten av E18. Logistikcentret är utrustat med rätt hjälpmedel för att underlätta och säkerställa en säker lossning och lastning av materialet. På plats finns tornkran, traverser, lastmaskin och truck.

Om du vill komma i kontakt med logistikcentret i Bro kan du ringa 08-505 956 90 eller e-post: Bro@wiklunds.se

Logistikcenter Syd

Vårt logistikcenter söder om Stockholm ligger på Lissmavägen 14 i Huddinge. Logistikcentret är utrustat med rätt hjälpmedel för att underlätta och säkerställa en säker lossning och lastning av materialet. På plats finns lastmaskin och truck.

Om du vill komma i kontakt med logistikcentret i Lissma kan du ringa 08-505 956 60.

Vill du veta mer om hur just du kan få hjälp med att effektivisera materialflödet till ditt projekt? Ring eller skicka en fråga på mail, så hör vi av oss.

  • 98Anställda
  • 2Elhybrider
  • 52889307 Kilo insamlat avfall i år
  • 0 %Ecodriving
  • 4,5 av 5Nöjda kunder

Vår solcellsproduktion

Våra solceller har producerat tillräckligt med el för att:

försörja över 4 642 hushåll 18 000 kwh/år per hushåll

Eller ladda fler än 1 114 187 elbilar Bil med 75 kwh batteri

Vår el-produktion de senaste 12 månaderna:

Kontakt: 08-505 956 00